Diari 2013, kau ado?

12:53 PM

Ooo yeah...kak KB dah dapat diari untuk tahun 2013. Tahun 2012 punya diari pun ada yang belum berusik, dah dapat yang tahun depan punya. Semangat betul.

 
Kau ado? haha...

Thanks to Prudential sebab jadi first person yang bagi diari 2013 (person kah?!) haha.... Sepatutnya thanks to my wealth planner la sebab dia yang kasik.


Kak KB dapat diari ni sebab i dah register untuk medical card uolss. Padahal orang lain dah berzaman :P Pakejnya agak berbaloi-baloi untuk masa depan. Mana nak tahu apa yang akan jadi di kemudian hari kan. Bukan nak mendoakan tapi hanya nak sediakan payung sebelum hujan. Kos sara hidup sekarang ni semakin tinggi. Nanti kalau dah basah kuyup, apa pun tak boleh...

Later i story details ok....siapa nak contact no silakan emel...

p/s: Jom shopping cadar murah di sini--> 

You Might Also Like

10 orang dah parking kat sini

  1. awalnye dapat diari!! belom dapat lagi neh~

    ReplyDelete
  2. wahh cepatnya dapat..Bb dapat pun lum tentu..hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni dapat dari ajen takaful...hehee...ni pun belum tentu tahun depan nak dapat lagi..

      Delete
  3. wahhh.. comel :p nak satu, tadak lebih ka??

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak...ada 1 jer beb..kalau ada lbih mmg aku kasik.

      Delete
  4. Hurmm.... Diari UITM di hatiku ada lagi tak....ehheehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dak dah...tak pasti tahun depan ada ke tak sbb tahun lps dapat kalendar je..berjimat kan...

      Delete
  5. bestnyaaa kak kb! :)
    nadia baru planning nak gi beli. tapi rasanya macam tak keluar lagi.

    ReplyDelete

Tak nak parking ker?
Jangan risau. Parking kat sini tak kena bayarr..
Free Of Charge.. Terima kasih..
Sila datang lagi...:D

Tertinggal entry best? Boleh baca balik di sini...

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images